5.2.12

Vierailu Cryonics UK:n harjoittelutilaisuudessa 21.-22.1.2012

Yhdistyksen edustus kävi viikonloppuna 21.-22.1.2012 tutustumassa Cryonics UK:n julkisessa harjoittelutilaisuudessa. Tilaisuutta isännöi EUCRIOn David Styles, ja itse tilaisuus järjestettiin Tim Gibsonin kotona, josta löytyy myös EUCRIOn/CUKn klinikka. Kyseisessä tapahtumassa on käytössä harjoitusnukkeja, joilla itse kukin paikalle saapunut voi harjoitella käytännön kryoensiavunantoa.

Tämänkertainen viikonloppu oli erityislaatuinen siitäkin syystä, että paikalla olivat ALCOR:n toimitusjohtaja Max More ja kuljetuskoordinaattori Aaron Drake. Syy heidän läsnäoloonsa oli tarkoitus suunnitella yhdessä ALCOR:n eurooppalaisten potilaiden kuljetusmahdollisuutta ALCOR:n tiloihin Arizonaan, tarkkailla koulutusta, sekä tuoda välineistöä.

ALCOR:lla on suunnitteilla rakentaa ja kerätä välineistöä, jotka voitaisiin ottaa käyttöön euroopasta USA:han kuljetettavien potilaiden siirtoa varten. Heidän suunnitelmiinsa ei kuulu potilaiden kuljetus USA:han nestetypessä, koska se on hankalaa ja siihen liittyy nippu ongelmia. ALCOR aikoo myös toimia asian hyväksi yhteistyössä Cryonics Instituten kanssa. Kuljetustoimenpiteisiin kuuluisi ”washout”, ja jäänestoaineilla kyllästäminen ja mahdollisesti vitrifiointi ennen kuljetusta kuivajäässä. Tämä olisi huomattava parannus siihen mitä ALCOR:lla on ollut tarjota eurooppalaisille kollegoilleen pitkään aikaan. Alkuvaiheessa kuljetukset tapahtuisivat Englannista käsin, kunnes sama kaava olisi saatu kopioitua muutamiin muihinkin euroopan maihin. Ensivaiheessa tarkoitus olisi kuljettaa vain neuropotilaita, mutta myöhemmässä vaiheessa ehkä jopa kokovartalopotilaiden kuljetuskin olisi tarkoitus saada toteutetuksi.

Paikalle saapui lähes 30 kryonistia USA:sta, Englannista, Saksasta, Ranskasta, Portugalista ja Suomesta. Valitettavasta osa oli jo ehtinyt poistua paikalta ennen sunnuntai-iltaa, jolloin otettiin ryhmäkuva.


Kuvassa: Antti Peltonen (KRYOFIN), Mike Carter, N.N., Victoria Stevens, Steph Whittaker, Derek Watkinson, Ali Bushell, Tim Gibson, Alexandre Erler, Graham Hipkiss, Klaus Mathwig (DGAB), Cagla Imamoglu, Ville Salmensuu (KRYOFIN), David Styles (EUCRIO). Taustalla EUCRIOn ambulanssi.

Lisäksi tapahtumassa olivat paikalla: Max More (ALCOR), Aaron Drake (ALCOR), Alan Sinclair, Sylvia Sinclair, Mark Willis, Lilith Roark, Taya Maki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti